YALOVA / ALTINOVA - Altınova Hürriyet Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma İlçe Programı okulumuzda gerçekleşmiştir. Emeği geçenlere ve katılım sağlayan tüm müsafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası dolayısıyla Deprem Tatbikatı düzenlenmiştir.

Mrt

26-28 Şubat 2024 tarihleri arasında Yalova'da yapılan küçükler serbest güreş şampiyonasında 2 öğrencimiz 1. , 2 öğrencimiz 2., 2 öğrencimiz 3. Olmuştur

olmuşlardır. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

"OKURSAN DEĞİŞİR DÜNYA" PROJESİ KAPSAMINDA 1. DÖNEM GENEL DEĞERLENDİRMESİ Z-KÜTÜPHANEDE YAPILDI.

EN BEĞENİLEN KİTAP OLARAK "YERYÜZÜNÜN KALBİ" SEÇİLDİ.

ŞUBAT AYININ KİTABI OLARAK "ABARTMA TOZU"DAĞITILDI.

ÖĞRENCİLER PROJEDE YER ALMAKTAN MUTLULUK DUYDUKLARINI İFADE ETTİ.

Şbt

07.02.2024-11.07.2024 tarihleri arasında Edirne'de yapilan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasına katılan öğrencilerimiz 1. Ve 2. olmuşlardır. Türkiye şampiyonasina gitmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemin sonuna geldik. Öğrencilerimiz karnelerini aldı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. Güreş Müsabakasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz Yalova Kız Serbest Güreş Yarışmasında öğrencilerimiz 3 tane 1. lik , 1 tane 2. lik kazanmıştır. Öğrencilerimiz Bölge Şampiyonasina katılmaya hak kazanmıştır. Tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Aralık ayı eylem planı kapsamında Etkileşimli Okuma etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından ilk yardım eğitimlerinin ülke düzeyinde yaygınlaştırılması çalışmalarına yönelik Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında aşağıdaki linkten yapılan çalışmaları ve bilgileri bulabilirsiniz.

Kas

Okulumuz Özel Eğitim Öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zeki SİTAR'ı ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Kas

Altinova Belediye Başkanımız Dr. Metin ORAL, okulumuzda göreve başlayan Okul Müdürümüz Osman KAYAR ve Müdür Yardımcımız Esin DEMİR'i ziyaret etmiştir. Teşekkür ederiz.

Kas

İl genelinde de yapilan okul güreş müsabakalarında öğrencilerimiz 3 birincilik 3 ikincilik 2 üçüncülük kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KUTLAMASINA DAVETLİSİNİZ.